Tietohaarukassa lisää arktisuutta ja EU-vertailulukuja

06.09.2016

Tietohaarukka 2016 kokoaa yksiin kansiin keskeiset, tuoreet ruuan tuotantoa ja kulutusta koskevat tilastot. Tänä vuonna julkaisua on laajennettu Suomen arktisia tuotanto-olosuhteita ja biotaloutta käsittelevillä tilastoilla.                                                                                                                                          

Uutta ovat esimerkiksi Suomen ja Euroopan kasvukauden lämpösummaa ja valoisuutta vertaavat tilastot sekä broilerien hyvinvointia mittaavat jalkapohjaluvut. Tilastoihin on myös lisätty EU-vertailulukuja. Tietohaarukan uusimmat tiedot ovat pääosin vuodelta 2015. Vertailun mahdollistamiseksi mukana on myös lukuja aiemmilta vuosilta sekä kansainvälisiä vertailuja.

Tietohaarukka 2016 -julkaisun on tuottanut Ruokatieto yhteistyössä Agronomiliiton, Elintarviketeollisuusliiton, Luonnonvarakeskus Luke:n, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n, Svenska Lantbruksproducenternas centralförbund SLC:n ja ProAgria Keskusten Liiton kanssa.

Taskukokoinen julkaisu on saatavilla kolmella eri kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Julkaisu on maksuton, sähköpostitse osoitteesta  tilaukset@ruokatieto.fi  tai puhelimitse 040 710 4170. Posti- ja käsittelykulut peritään.

Julkaisu on myös luettavissa internetissä osoitteessa www.ruokatieto.fi/tietohaarukka.  

Lisätietoja Tiina Lampisjärvi
toiminnanjohtaja
Ruokatieto Yhdistys ry
tiina.lampisjarvi@ruokatieto.fi
P. 040 722 2424
www.ruokatieto.fi

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.