Tarja Paatero

Tarja Paatero
Maitotila-asiantuntija
ProAgria Oulu
Nivalan toimisto, Pajatie 5
85500
Nivala

Työtä suomalaisten karjanomistajien kanssa olen tehnyt jo useita vuosikymmeniä. Karjantarkkailu ja tuotannonseuranta ovat kehittyneet vastaamaan ajan haasteita, silti peruskivijalka on yhä sama. Urani alkuaikoina ajattelin, ettei tämä ole työ, josta jään aikanaan eläkkeelle. Nyt huomaan jääneeni koukkuun, sillä asiakkaiden rinnalla kulkiessa olen päässyt kokemaan monia onnistumisen hetkiä. Nykymuodossaan työ on pohtimista, suunnittelua, seurantaa ja syy-seuraussuhteiden miettimistä, mikä tähtää asiakkaan kanssa yhdessä asetettuun tavoitteeseen. Eläinten hyvinvointi – ja sitä kautta yrittäjien hyvinvointi on minulle tärkeää. On ilo nähdä, kuinka elävän materiaalin kanssa tehty työ näkyy kaikkien osapuolten tyytyväisyytenä ja tuottavuuden paranemisena.

Nuorkarja on erityisen lähellä sydäntäni. Kuinka totta onkaan se, että karjan tuottavuus lähtee siitä, kuinka vasikat ja hiehot voivat.

Hyvän kielitaitoni ansiosta olen päivittänyt osaamistani kansainväliselle tasolle useilla ulkomaan matkoilla ja koulutuksissa.

Artikkelit

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut